Friday, June 21, 2024

Hvorfor CPA Accountant Advertising Programs mislykkes

Efter at have etableret 5 regnskabsselskaber fra 1984 til 1994, investerede jeg de næste femten år hjælpe over 2.000 regnskabsprofessionelle med at udvikle samt forbedre deres regnskabsselskaber som en teknikudviklingskonsulent. Denne erfaring afslørede, at masser af revisorer havde faktisk gennemført mange markedsføringsprogrammer, der falder kort.

Den primære årsag til at de fleste regnskabsmæssige reklame- og markedsføringsprogrammer holder op med at virke er, fordi revisoren forsøger at behandle sine løsninger som en vare. Desværre medfører dette ofte virkelig lav respons og dårlig kvalitet af kundekredsen. Der er mængder af regnskabsprofessionelle, der har forsøgt sig med meget dyre reklame- og marketingprogrammer, som anvendes af masser af firmaer, der er trukket af svært gennemtrækkelige garantier, og som oplever katastrofale økonomiske konsekvenser. De fleste af disse markedsføringsfejl systematiserer på de programmer, der gør brug af råvare-markedsføringsteknikker.

Regnskabssektoren er ikke produktdrevet; den er drevet af tillid og loyalitet. Tillid skal skabes. Den kan ikke tilbydes. Hvis en regnskabsprofessionel forsøger at markedsføre sine bogføringstjenester som et produkt eller en vare, vil hun eller han fejle.

Det første skridt for et markedsføringsprogram for regnskabstjenester burde være at genkende en tjeneste, der søger efter løsninger fra en CPA eller revisor. Hvis en organisation er tilfreds med sin nuværende statsautoriserede revisor eller bogholder og heller ikke er på udkig efter tjenesterne fra en ny CPA eller regnskabsprofessionel, vil denne tjeneste ikke ændre regnskabsprofessionelle. Enhver form for indsats fra en revisor, der udnytter et markedsføringsprogram til at skære dette forhold ved hjælp af aggressive markedsføringsstrategier, vil kun mindske virksomhedens opfattelse af revisoren samt hans eller hendes virksomhed. Den smarte revisor vil aldrig trække en forretningsmand væk fra sin nuværende regnskabsprofessionelle, hvis vedkommende er tilfreds med revisoren eller revisoren. Anerkend omstændighederne som gode for både forretningen og den statsautoriserede revisor Regnskabsmedarbejder. Forsøg aldrig nogensinde at afskære det, der gavner forretningen, hverken den statsautoriserede revisor eller regnskabsbranchen.

Efter at have erkendt, at en CPA Regnskabsprofessionelles reklame- og markedsføringsprogram skal have evnen til at genkende en virksomhed, der søger løsninger fra en helt ny statsautoriseret revisor Regnskabsprofessionel, er det 2. skridt, som revisorernes markedsføringsprogram burde generere, at få virksomheder, der søger en ny CPA Revisor, til at blive interesseret i dig og dit revisionsfirma. Hvis dit markedsføringsprogram har en virksomhed, der søger en helt ny Certified Public Accountant Accounting professional, der kommer til at være interesseret i dig, vil det nye kundemøde helt sikkert være magen til mødet med henviste potentielle kunder. De vil helt sikkert være ærligt interesseret i dig. Du vil ikke føle dig i den situation at skulle markedsføre dem lige til at udnytte dig eller din virksomhed. Husk, at bogholderibranchen er baseret på trustfond. Hemmeligheden for din succes i dit reklameprogram er dets evne til at give dig mulighed for at udvikle trust fund samt vise, hvordan du kan hjælpe den potentielle kunde.

Når du har en virksomhed med behov for bogføringstjenester, der er interesseret i dig, er det tredje skridt dit markedsføringsprogram for bogføringsløsninger skal gøre, at vise dig præcis hvordan du kan demonstrere din evne til at hjælpe din mulige kunde i din præsentation. Alt for mange regnskabsmæssige markedsføringsprogrammer mislykkes, fordi de hævdes på CPA Accounting professionel laver salgsoplæg til helt nye mulige kunder. Virksomheder tænker ikke på at blive solgt regnskabsløsninger. Organisationer ønsker, hvordan den statsautoriserede revisor Regnskabsprofessionel kan hjælpe dem og også deres organisation. CPA Accountant bør levere eksempler på, hvordan de kan hjælpe samt bruge disse eksempler til sin organisation. Det er vigtigt, at hun eller han anerkender og ser det værd, du leverer. De fleste tjenester forstår ikke den værdi, som en CPA regnskabsprofessionel giver. Hvis dit revisor-marketingprogram centraliserer dine præsentationer vedrørende dig samt din virksomhed, er det det det forkerte marketingprogram; programmet bør centralisere din præsentation omkring den mulige kunde og også din evne til at hjælpe ham eller hende.

I sidste ende er det fjerde skridt, som dit regnskabsprogram skal levere dig, metoder til at værdisætte dine tjenester i forhold til den værdi, du viste i din diskussion. Dit formål er ikke at give rabat på dit firmas løsninger for at tiltrække en helt ny kunde om bord, men at prissætte din løsning som en god værdi i partnerskab med den værdi, du tilbyder. For eksempel, hvis en potentiel kunde kunne vælge at investere $ 1.000 for at få en CPA eller regnskabsprofessionel forberede sin organisation indkomstskatteopgørelse, hun eller han eller kan ikke vælge at gøre det. Ikke desto mindre, hvis nøjagtig den samme statsautoriserede revisor eller regnskabsprofessionel viste den potentielle kunde skattebesparende metoder, der vil spare ham eller hende spare $5.000 om året i skatteforpligtelser, vil kunden helt sikkert vælge at få den statsautoriserede revisor til at forberede sine skatteforpligtelser for $1.000. Han eller hun vil se det som en fremragende værdi at bruge denne CPA eller regnskabsfører. Bemærk i eksemplet, at det vigtigste aspekt af, hvorfor den potentielle kunde besluttede sig for at finde en bordmand, ikke var den direkte pris for tjenesten, men den værdi, der blev opnået i forhold til den pris.

Sammenfattende er der fire trin, som en revisors reklame- og markedsføringsprogram bør anvende. Det bør:

1) identificere en organisation, der leder efter en ny CPA eller regnskabsprofessionel,

2) producere en sats af interesse fordi forretning i drift dig eller din virksomhed,

3) vise dig præcis, hvordan du viser værdi i din nye klient diskussion, samt

4) vurdere dit firmas løsninger i partnerskab til din værdi.

Hvis din regnskabsprofessionelles markedsføringsprogram undlader at bruge nogen af de fire standardhandlinger eller forsøger at markedsføre regnskabstjenester som et aktiv, anbefales det, at du opgiver anvendelsen af dette program. Du vil helt sikkert undgå skuffelse og også mulige økonomiske katastrofer. Husk på, at hemmeligheden bag en succesfuld CPA Regnskabsprofessionelles reklame- og markedsføringsprogram aldrig er salgsorienteret. Det er at placere dig og også dit firma rørende en virksomhed, der har en efterspørgsel og er interesseret i, at du eller dit firma opfylder dette krav.