Friday, June 21, 2024

Find ud af, hvorfor dette er det bedste tidspunkt til at revurdere dit erhverv

Livet skaber en rytme og et mønster. Det er almindeligt beskrevet som status quo. Da verden fortsat udvikler sig, kan du enten føle det som om dit liv tilpasser sig i takt med det, eller dit erhverv aldrig nogensinde ændrer sig, vokser eller udvikler sig. Dagene går, og absolut intet ændrer sig. Dine tanker om fremtiden er fokuseret på fremgang samt sandsynligvis bare hvordan du vil udvikle meget bedre trækkraft for at udvikle den viden, færdigheder, samt færdigheder du besidder. Måske føler du dig virkelig undervurderet, du er blevet overset i forbindelse med placeringer og/eller du mener, at du er underbetalt for din pligt. Uanset hvad situationen kan være, kan din daglige regime være blevet spist med rettidige ideer vedrørende opnåelse af en meget bedre fremtid.

Når der så opstår en vigtig livsbegivenhed, som f.eks. en verdensomspændende krise, udvikler det en mulighed for at revurdere de tanker og strategier, du faktisk har haft for dit erhverv. Når det sker, har du et valg, du kan udnytte det som en tid til at reflektere og omdirigere din vægt, eller du kan tilbyde lige ind i frygt og blive lammet med passivitet. Selv om det kan virke kontra-intuitivt, så tag denne tid til at omprioritere dine mål samt genoverveje din professionsstrategi. Grunden til, at det kan virke som en uacceptabel teknik at tage, mens du venter på løsning af en omstændighed, der synes så ukontrollabel, er, at det at være effektiv faktisk kan hjælpe med at berolige dit sind samt placere dig i en logisk referenceramme.

Mens du er i gang med at vurdere dit erhverv, og også skabe helt nye strategier til at genoprette det igen, vil du helt sikkert finde dig selv bedre i stand til at styre dine følelsesmæssige reaktioner på de begivenheder, du lytter til samt kontrollere ud. Dette skyldes et skift i netop den måde, hvorpå dit sind forfiner detaljer eller tager kognitiv kontrol igen af den strøm af detaljer, der opnås gennem fungerende hukommelse. Du kan starte denne form for proces ved at udføre en strategi for ledet joboversigt og stille dig selv en række spørgsmål om selvanalyse.

Ledet professionsoverblik

Du starter i første omgang en overhalingsprocedure ved at rydde op i det psykologiske rod i dit eget sind. Der vil helt sikkert være detaljer og også falske oplysninger, som du har indsamlet om aktuelle begivenheder, som har udviklet spørgsmål, frygt samt sandsynligvis en følelse af ubehag over tid vedrørende din fremtid. Start med at undersøge behovene for dig selv samt dem, der enten er afhængige af dig eller bor sammen med dig. Søg derefter efter legitime kilder til information, ikke kilder til andenhåndsinformation. Gå direkte til de ressourcer, som vil give dig fakta, oplysninger og statistik. Det er den eneste måde, hvorpå du kan lave strategier med sikkerhed, og hvorpå du kan stoppe strømmen af gætterier fra at komme ind i dit sind. Du vil opdage, at du også involverer brugen af ræsonnement samt kritiske evalueringsevner, når du bruger denne mentale proces.

Når du følelsesmæssigt har forberedt dig på de grundlæggende behov, der kræves, og du har engageret dine fornuftige tænkeevner, kan du nu begynde at bruge de samme tænkeevner til at evaluere din jobplan. På dette tidspunkt er det sandsynligt, at hele dit synspunkt på dit erhverv har ændret sig, at bekymringer har ændret sig, og at den måde, du fungerer på, har ændret sig. Du arbejder måske enten hjemmefra som fjernarbejder, eller du kan have fundet dig selv uden arbejde i øjeblikket. Uanset hvad situationen måtte være, og hvor svært du end måtte finde det, er det på tide at foretage et ledet joboverblik. Nu mere end nogensinde før ser du dit job fra et helt andet perspektiv.

For at komme i gang skal du opstille dine karrieremål. Hvis du ikke havde klart specificerede mål, skal du lave en tjekliste for din fremtid i intervaller af to års varighed. Dette er en anden teknik, end du helt sikkert vil tjekke ud inden for mange selvhjælp korte artikler, og det er også en jeg faktisk har udnyttet som en profession instruktør til at hjælpe forbedre succes pris for at opnå hvert vendepunkt. Når mål er sat så godt langt ud, disse mål synes for langsigtet samt kan nemt undlades at huske. Meget kortere mål fungerer som kontrolpunkter til at huske på og kan ligeledes komme til at være motiverende skilte til at mindes i processen, som hver er afsluttet. Skal du have beskæftigelsesmål i øjeblikket, kan du omudvikle dem til en toårig metode som jeg har beskrevet.

Når du overvejer dine erhvervsmål, er det muligt, at du ikke ved, hvor du er på vej hen, eller hvilke retningslinjer du gerne vil følge i dit job. Det er her, at forslaget om visualisering kan være værdifuldt som et værktøj til karriereudvikling. Forestil dig selv to år fra nu af, med den nuværende situation løst, og forklar, hvad du ser, føler og tænker på for din opgave eller dit erhverv. Overvej, hvad du ønsker at være eller blive, nu hvor du har et helt nyt synspunkt på livet. Hvis du er tilfreds med dit erhverv samt nu har til hensigt at tilbringe mere tid med dem, som du holder af, vil dit næste mål sandsynligvis være at se dig selv i en sikker indstilling og komme til at være specialist i denne rolle.

Spørgsmål til selvanalyse

Da du har startet processen med at vurdere dit erhverv ud fra et perspektiv om at undersøge, hvad din fremtid kunne være i de kommende år, kan du stille yderligere målrettede spørgsmål for at fortsætte processen med selvanalyse. Jeg har anvendt at gøre brug af følgende forespørgsler i forskellige former som professionsudviklingstræner, og muligvis vil de også hjælpe dig.

Målrettet spørgsmål nr. 1: Er jeg inspireret af de erhvervsmål, jeg har opstillet?

Hvad du ønsker at skabe er specifikke, ikke almindelige jobmål. Et eksempel på et fælles mål ville helt sikkert være: Jeg vil blive anerkendt for mit hårde arbejde inden for 2 år. På den anden side er et af de mest pålidelige kontrolmål at oprette hvert andet år dem, der inspirerer dig til at vokse og også gøre fremskridt, afhængig af, hvad dine topprioriteter er for dit liv og erhverv. Hvis du f.eks. ønsker at forblive stabil og sikker, så forestil dig, at du selv ender som ekspert på dette tidspunkt og også punkt. Hvis du ønsker at udvikle dig, så nævn en bestemt stilling, som du har interesse i at gå efter. Hvis du f.eks. ønsker at bevæge dig ind i en administrationsstilling, så sæt det som en pen for dit første kontrolpunkt.

Målrettet bekymring # 2: Vil der være noget, der holder mig tilbage fra at nå disse erhvervsmål?

Når du har etableret motiverende kontrolpunkter, over specificeret toårig mængde tid, næste du kan identificere, hvis der vil helt sikkert være noget nødvendigt for at sikre, at du er forberedt. Som et eksempel, vil du kræve nogen form for træning eller fortsatte uddannelse og læring? Vil du have brug for at få helt ny viden og/eller erhverve helt nye færdigheder for at komme videre eller udvikle dig? Du kan have brug for at planlægge fremadrettet og foretage forskningsundersøgelser for at forberede din selvudviklingsplan. Når du har foretaget en undersøgelse, kan du herefter kortlægge de kommende måneder og mere præcist præcisere de skridt, du skal tage for at arbejde i retning af et nyt resultat.

Målrettet forespørgsel nr. 3: Har jeg været involveret i nogen form for negativ selvtale?

Du kan eller måske ikke kender de tanker, der holdes vedrørende dig selv, samt dette er noget, jeg råder dig til at begynde at blive mere bevidst om og tage notits af. Denne selvtalk kan være støttende og hjælpe dig med at føle dig virkelig godt om dit liv og også de valg, du foretager, eller du kan sidde fast i et mønster af ugunstig selvtalk, der sætter ned og svækker dine fineste intentioner og også indsats. Flere af de sværeste lektioner, jeg har set andre lære som erhvervstræner, er den om selvempati, eller at kunne tilgive sig selv for tidligere lejligheder samt sete fejltagelser. Hvis du kan støtte dig selv, også når du befinder dig i det mest forfærdelige mulige scenarie, vil du helt sikkert finde, at rekreation sker meget hurtigere.

Målrettet bekymring # 4: Tror jeg, at jeg kan nå og fuldføre det første karrieremål, der er udviklet?

Denne forespørgsel knytter sig direkte til den tidligere forespørgsel vedrørende selvtalk, og den vedrører din selvtillid. Hvis du skulle overveje den erhvervsplan, du har skabt for dig selv, ville du så sandfærdigt nævne, at du kan nå den? Tror du, at du har potentialet til at gennemføre alt det, du sætter dig for at gennemføre? Det kan se ud som indlysende bekymringer, men hvis du ikke kan løse dine idéer med din erhvervsstrategi, vil du måske aldrig fuldføre de mål, du har opstillet. En idé begynder med virkelig at føle en vis grad af håb i modsætning til håbløshed. Hvis du skaber en fremtidsstrategi, skal du tænke på, at din fremtid i nogen grad kan forandre sig. Hvis du skaber denne forberedelse for en anden faktor, vil det bestemt ikke ske. Det er nu, du skal beslutte dig: Jeg regner med mig selv, og jeg tror, at jeg kan opfylde disse mål.

Målrettet bekymring nr. 5: Erkender jeg, hvad jeg kan gøre færdigt?

For at styrke dine overbevisninger og gøre dem betydningsfulde i stedet for tomme udsagn bør du begynde med en analyse af dine styrker. Dine styrker er den struktur, der skaber din evne til at skabe justering, opdage, udvide samt justere. Du vil helt sikkert bruge disse styrker til ligeledes at arbejde på områder af fremskridt. Når du ser på fremtiden, og også du vurderer, hvad du skal være forberedt på, skal du ikke betragte dig selv som havende mangler eller svagheder. Det er muligheder for faglig udvikling. Du behøver heller ikke at være bange for at erkende steder, der kræver forbedring, bare vide og forberedt til at forberede. Du kan tilpasse dig, og du har både en kapacitet såvel som et potentiale til at lære. Denne genoprettede følelse af selvbevidsthed vil i sidste ende gøre dig stærkere, når du søger mod fremtiden med selvtillid.

Er det tid til en ny jobvej?

At udføre en erhvervsanalyse kan være en øjenåbnende oplevelse, især hvis du har en helt ny følelse af dig selv på grund af verdens og jobforhold. Så snart du har afsluttet processen over, kan du måske genkende med sikkerhed, hvilke instruktioner dit karriereforløb er på vej i, forudsat at arbejdsvilkårene går tilbage til typiske engang snart. Du kan virkelig føle en følelse af genoplivning med hensyn til den slags arbejde, du udfører, og du har også til hensigt at forblive i den samme opgave og hos den samme arbejdsgiver. Ikke desto mindre kan evalueringen få dig til at tænke over et andet synspunkt. Måske har dine bekymringer nu ændret sig eller er blevet understreget på ny, og i øjeblikket føler du dig stærkt optaget af at finde en helt ny jobvej. Analysen har faktisk nu hjulpet med at flytte dig i en yderligere vejledning samt sætte en strategi på plads for at starte en rejse i retning af endnu en destination. På trods af hvilken af disse situationer er matchet til dig, skal du virkelig føle sig bemyndiget til at blive bedre ansvarlig for din karriere samt parat til at handle, så snart forretningsverdenen fungerer igen.