Friday, July 19, 2024

De meest effectieve huisschoonheidsbehandelingen voor een betaalbare prijs

Gelooft u dat u rijk moet zijn om mooi te zijn? Ga je ervan uit dat als je dure lotions en ook luxe merkcosmetica niet kunt betalen, je voorbestemd bent om er saai en ook gewoon uit te zien? Ik zal laten zien hoe je er goed uitziet op een budgetplan en niemand zal zeker slimmer zijn.Controleer dit ook Mesopeel behandeling in Hechtel

. Ten eerste moet je beste vrienden worden met je koelkast, want hier zijn veel betaalbare aantrekkelijke therapieën te vinden. Deze schoonheidstherapieën zijn volledig natuurlijk, goedkoop en milieuvriendelijk.

Hydrateren: alcoholgebruik veel water (6– 8 glazen) is een behandeling voor alles van gesprongen lippen, droge huid, donkere kringen onder de ogen, doffe huid en acne.

Reinigingsmiddel: gebruik watten gedrenkt in melk, reinig het gezicht voorzichtig als je een vette huid hebt, was het met lauw water als het gezicht droog is. Gebruik watten gedrenkt in rozenwater als je een droge of gevoelige huid hebt.

Toner: gebruik het sap van een citroen of een schijfje komkommer, wrijf over het gezicht, het sluit de poriën en functioneert ook als de ideale printertoner en ruikt heerlijk.

Crème: Meng een paar druppels amandelolie met je favoriete cruciale olie en gebruik het als een vochtinbrengende crème voor je gezicht. Tea tree olie is uitstekend geschikt voor een vette, onvolmaakte huid, terwijl sandelhout meer geschikt is voor een volledig droge en ook rijpere huid.

Tandenbleekmiddel: maak een pasta met een vijftig procent theelepel kookfrisdrank en een paar blaadjes verse munt en ook een snufje zout, gebruik het als tandpasta voor onmiddellijk wittere tanden.

Gezichtsmasker: Gebruik voor een vette huid honing en citroen op de huid mengen gedurende 15-20 minuten, wassen voor een stralende, zachte huid en minder onvolkomenheden.

Gebruik voor een droge huid een eiwit op de huid en laat het intrekken tot het droog is. Wassen voor een strakke, jeugdiger uitziende huid.

Haarconditioner: Breng kokosolie aan op het haar 2 uur voor het douchen, zoals gewoonlijk haarshampoo en je zult ontdekken dat je prachtig glanzend haar hebt en als het regelmatig wordt aangebracht, helpt het om het haar sneller te laten groeien. Klik op voor meer details powder brows limburg